BDS Bilverkstad

Vi servar och reparerar alla bilmärken

Letar du efter en kvalificerad bilverkstad som gör allt för din bil? Då har du kommit rätt. Låt oss på BDS ta hand om bilen!

Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte och grundlig bilservice till större reparationer som byte av avgassystem eller krockskador. Hos oss hittar du ett brett sortiment av reservdelar och biltillbehör av högsta kvalitet. Och oavsett vilket märke du kör, så har vi originalreservdelar till bra priser.

Hos oss får du råd

Du är alltid välkommen med frågor om bilen. På alla våra bilverkstäder finns serviceinriktade och professionella mekaniker som gärna ställer upp med rådgivning. Vare sig det gäller allmänna frågor om hur du tar hand om din bil på bästa sätt eller om du behöver felsökning inför en eventuell reparation. Och kom ihåg att inga frågor är för dumma och vi har dessutom svar på de flesta. Tack vare våra långa erfarenhet i branschen kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Du kan tryggt lämna över dina bilnycklar till oss.

En växande verkstadskedja

BDS är en välrenommerad bilverkstadskedja som finns över hela Sverige. Från Trelleborg i söder till Kalix i norr. Idag har vi drygt 60 bilverkstäder och varje månad ansluter sig nya verkstäder till BDS-konceptet. Vi blir bara fler och fler. Vill du hitta din närmaste bilverkstad? Klicka här >>