Vill du bli en av oss?

Bildelsbutik eller verkstad, vill du bli en av oss?

Fri, Stark och Lönsam, så vill vi att du som BDSare ska känna.

Vi tror på den fria företagaren och entreprenörens vilja att driva sitt eget företag och tjäna pengar. Som BDSare bestämmer du själv dina öppettider, ditt eget pris på exempelvis oljor, reservdelar, tillbehör, timdebitering mm, mm.

BDS finns idag på över 200 platser med butiker och verkstäder runt om i Sverige men det finns plats för fler!

Som BDS Butik är du alltid en prioriterad återförsäljare hos oss på Atoy.

Vi lagerför drygt 60 000 artiklar i vårt lager i Kista. Dina beställningar du beställt under dagen levererar vi till dig över natten så du har varorna tidigt på morgonen dagen efter (några undantag finns).

Som BDS Verkstad är du ansluten till BDS genom någon av våra BDS Butiker som gör allt för att ge dig den högsta servicenivån, ser till att du får rätt delar med rätt kvalitet i rätt tid till rätt pris. Allt för att även du ska känna dig prioriterad som BDSare.

Naturligtvis har vi några krav på dig som vill bli BDSare, det berättar vi gärna om vid ett personligt möte där vi går igenom villkoren och avtalet.

Låter det intressant så här långt? Det finns mycket mer att säga men det gör vi gärna på plats hos dig.

Hör av dig till oss på info@bds.se så återkommer vi till dig och bestämmer ett datum när vi kan träffas.

BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i tredje generationen med över 80 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy finns i dag i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år över 100 miljoner Euro.