Bli en av oss


Bildelsbutik eller verkstad, vill du bli en av oss?

Fri, Stark och Lönsam, så vill vi att du som BDS-are ska känna.

Vi tror på den fria företagaren och entreprenörens vilja att driva sitt eget företag och tjäna pengar. Som BDS-are bestämmer du själv dina öppettider, ditt eget pris på exempelvis oljor, reservdelar, tillbehör, timdebitering mm.

BDS finns idag på över 200 platser med butiker och verkstäder runt om i Sverige men det finns plats för fler.


BDS-butik

Som BDS-butik är du alltid en prioriterad återförsäljare hos oss på Atoy.

Vi lagerför drygt 60 000 artiklar i vårt lager i Kista. Dina beställningar du beställt under dagen levererar vi till dig över natten så du har varorna tidigt på morgonen dagen efter (några undantag finns).


BDS-verkstad

Som BDS-verkstad är du ansluten till BDS genom någon av våra BDS-butiker som gör allt för att ge dig den högsta servicenivån, ser till att du får rätt delar med rätt kvalitet i rätt tid till rätt pris. Allt för att även du ska känna dig prioriterad som BDS-are.

Naturligtvis har vi några krav på dig som vill bli BDS-are, det berättar vi gärna om vid ett personligt möte där vi går igenom villkoren och avtalet. Hör av dig till oss!


BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i tredje generationen med över 80 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy finns i dag i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år över 100 miljoner Euro.


Vill du att vi ska kontakta dig och berätta mer om BDS?

Mejla oss på info@bds.se