Om BDS

Vi älskar bilar, gamla som nya

BDS står för kvalitet, kunskap och service. Våra butiker och verkstäder finns över hela Sverige och drivs främst av egna företagare med många års erfarenhet av bilar.

Vi hjälper bilägare med service, reparation, tillbehör och reservdelar.

BDS verkstäder utför service och reparationer fackmannamässigt och med kvalitetsprodukter från välkända varumärken, helt i linje med biltillverkarnas krav. Det medför att du som har en nyare bil kan serva bilen hos oss med bibehållen nybilsgaranti.

Här på bds.se bokar du enkelt service – du väljer vilken verkstad och tid som passar dig och du får veta kostnaden för servicen direkt.

Hos BDS butiker hittar du det mesta till din bil. Oavsett om den är ny eller gammal och oavsett märke och modell. Vi har massor av tillbehör såsom spolarvätska, motorolja och torkarblad. Hos oss får hjälp av kunnig personal att hitta rätt delar och tillbehör till just din bil.

BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i fjärde generationen med över 90 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy Automotive finns i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter årligen ca 100 miljoner Euro.

BDS och Atoys ledstjärna är att alltid försöka överträffa bilägarens förväntningar.