Om BDS bilverkstäder och bildelsbutiker

BDS är en rikstäckande kedja som driver bildelsbutiker och bilverkstäder på ca 200 platser i Sverige.

BDS butiker och verkstäder drivs främst av egna företagare med många års erfarenhet av bilar. Vi servar och reparerar alla bilmärken fackmannamässigt och med kvalitetsprodukter från välkända varumärken, helt i linje med biltillverkarnas krav för att du som bilägare ska känna dig trygg.

I vår bokningsportal kan du själv boka din service, du får priset direkt och väljer själv verkstad och tid som passar just dig.

BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i fjärde generationen med över 90 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy grundades 1930 och har sammanlagt 500 företag som är anslutna till olika koncept på marknaderna i Sverige, Finland, Estland och Lettland. Företaget har cirka 500 medarbetare och omsätter varje år ca 100 miljoner Euro.

Atoys inträde på den svenska marknaden skedde 2004 då man förvärvade APE Fordonskomponenter. September 2011 ändras namnet till Atoy Automotive Sweden AB.

BDS och Atoys ledstjärna är att alltid försöka överträffa bilägarens förväntningar.

Här är du alltid välkommen att kontakta oss, info@bds.se

BDS – Vi tar hand om bilen

Läs mer

BDS är en rikstäckande kedja med bilverkstäder och bildelsbutiker. Vi finns representerade på cirka 200 platser runt om i Sverige. Våra anslutna butiker och verkstäder är till största delen fria företagare och entreprenörer med många års erfarenhet av många olika typer av fordon, märken och modeller.

Det spelar ingen roll om du har en Volvo, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Seat, Skoda, Honda eller vilket annat bilmärke som helst.

Våra anslutna verkstäder servar och reparerar alla bilmärken och monterar kvalitetsprodukter från välkända varumärken på din bil, produkter som minst motsvarar biltillverkarens högt ställda kravspecifikationer på originaldelar. Ofta har vi samma tillverkare och leverantörer av bildelar som de som levererar till direkt till bilindustrin.

Verkstäderna utför service och reparationer på ett fackmannamässigt sätt och helt enligt biltillverkarens krav, allt för att du ska känna dig trygg. Det medför att du som har en nyare bil kan serva bilen hos oss med bibehållen nybilsgaranti.

På vår bokningsportal kan du dessutom själv boka service. Du får priset direkt och väljer själv vilken verkstad och dag som passar bäst. Och självklart står vi för det pris du fått när du bokat din service – vi har inga dolda avgifter.

Hos BDS kan du även köpa kvalitetsprodukter och tillbehör direkt från våra anslutna bildelsbutiker. Vi erbjuder ett brett sortiment med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Att erbjuda snabba leveranser och hög tillgänglighet är lika självklart för oss som att du ska få professionell service och rådgivning när du kontaktar oss. Vår ledstjärna är att alltid försöka överträffa dina förväntningar.

Har du frågor om Atoy eller BDS är du alltid välkommen att kontakta info@bds.se

BDS- Vi tar hand om bilen.

Bli en av oss!

▶ Läs mer